Sign In

Blog

Articles récents

Vijf Jaar Windows 10

Pas later kwam er bredere ondersteuning van apps naar de iPhone en werd het een ‘volwassen’ smartphone. Een iPhone/Android was een totale nieuwe kijk op een mobiele telefoon. In feite een volledig nieuw apparaat met ongekende nieuwe mogelijkheden. Die deal met Nokia is berucht natuurlijk, toch denk ik dat er ruimte geweest was voor een derde systeem naast de grote drie.

Op deze site werd zowaar de oplossing gegeven. Door de instructies correct op te volgen heb ik nu toch windows 10 met een voortreffelijk beeld. Heb de upgrade gedaan bij een Dell Dimension 9150 met een Nvidia 7800 GTX. De update is vlekkeloos verlopen en de driver werkt ook goed driversol.com/nl/drivers/laptops-desktops/fujitsu/amilo-si-1848u. Heb zelf ook meerdere Windows 10 upgrades uitgevoerd en kan nog als tip meegeven dat je voordat je gaat upgraden eerst je virusscanner moet verwijderen van je PC. Dankzij uw aanwijzingen is het gelukt om windows 10 op mijn 32 bits desktop te installeren met geduld en tijd.

Windows 10

Zijn er heel veel resultaten, dan kun je deze specifieker maken met Zoekfilters. Waar je voorheen allerlei verschillende zoekfuncties moest inschakelen voor aparte onderdelen in Outlook, is dat nu allemaal via één zoekbalk te bereiken. Als je dit ingeschakeld hebt, wordt er in de Verkenner een map iCloud-foto’s aangemaakt. Foto’s die je in het mapje Upload plaatst, worden vanzelf geupload naar je iCloud-fotobibliotheek zodat ze op al je apparaten verschijnen. Heb je albums gedeeld met anderen, dan bekijk je deze in het mapje Gedeeld. Heb je geen Windows 10 maar een oudere versie, dan kun je iCloud voor Windows 7 en 8 downloaden via de website van Apple.

  • De ervaring heeft inmiddels geleerd dat dit – ook bij Windows 10 – maar al te vaak mis gaat.
  • Het wegwerken van de infectie met de hand kan een langdurige verbintenis en kan andere belangrijke systeembestanden beschadigen.
  • De app binnen Windows 10 heet simpelweg Scanner.

Data die niet gelinkt kunnen worden aan individuele gebruikers bestaan niet, is net zijn punt. Met genoeg datapunten is het perfect mogelijk om die te matchen met een persoonlijk profiel van iemand, ook al was de data « volledig anoniem ». Je mag blijven roepen dat anonieme data niet bestaat. Data anonimiseren blijkt vaak pseudominiseren en in data zitten nog wel eens aanwijzingen waarmee je de gegevens tot de persoon kan herleiden. Blind vertrouwen in een bedrijf als Microsoft.

Populaire Berichten & Paginas

Uw contactpersonen in Gmail kunt u via uw Google-account in een aantal stappen heel gemakkelijk exporteren naar iCloud. Via iCloud heeft u dan een online backup van uw contactpersonen. Wanneer er een groep is aangemaakt, kan je de naam van deze groep invoeren op de plek waar je normaal gesproken een adres tegelijkertijd in kunt voeren. Nadat de groep is ingevoerd kan de mail direct naar iedereen binnen die groep verstuurd worden. Hiermee wordt het een stuk makkelijker om een mail te versturen naar meerdere mensen tegelijkertijd. Deze functie is voornamelijk erg handig wanneer je iets wilt organiseren en je wilt iedereen hiervan meteen op de hoogte brengen.

Dát probleem is opgelost, er blijven echter helaas nog genoeg niet correct werkende zaken over. Meer daarover lees je onder meer op deze pagina. Als ook het herstellen van een vorige versie niet helpt, stel Windows dan opnieuw in . Het opnieuw instellen heeft alleen betrekking op de systeempartitie, een eventuele datapartitie blijft als het goed is buiten schot.

Related Posts

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée.

*

code